Novas

13-05-2019

O Grupo REDE presenta os resultados obtidos dentro do proxecto MarRISK na Autoridade Portuaria de A Coruña

O Grupo REDE, xunto con CETMAR e GEAMA (Universidade da Coruña), convocou a stakeholders do Porto Exterior de A Coruña, así como a expertas e expertos en cambio climático y puertos, a unha reunión que tivo lugar na Autoridade Portuaria de A Coruña. Durante a xornada presentáronse os resultados do proxecto "MarRISK: Mellora da adaptación da costa de Galicia-Norte Portugal ao cambio climático". Máis concretamente, Carlos Rodríguez (responsable da Unidade de Transferencia do grupo REDE), presentou a metodoloxía e primeiros resultados da actividade 3 deste proxecto na que, coa colaboración da Autoridade Portuaria, desenvolverase un modelo que permita evaluar e mellorar a resiliencia do Porto de Punta Langosteira frente aos posibles efectos adversos derivados do cambio climático. 

Coas aportacións dos asistentes e o traballo realizado hasta a data elaboraranse unha serie de propostas de mellora que, xunto co modelo de resiliencia,  expondrase nunha última reunión o próximo mes de xuño.

Configuración de cookies

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia mientras se navega por el sitio web. Las cookies que se clasifican como necesarias se almacenan en el navegador ya que son esenciales para el funcionamiento básico del sitio web. También utilizamos cookies de terceros que nos ayudan a analizar y comprender cómo utilizas este sitio web; estas cookies se almacenarán en tu navegador sólo con tu consentimiento. También tienes la opción de no permitir estas cookies, sin embargo, la exclusión de algunas de estas cookies puede afectar a tu experiencia de navegación.

Cookies necesarias


Estas cookies son estrictamente necesarias para el funcionamiento de la página, las puedes desactivar cambiando la configuración de tu navegador pero no podrás usar la página con normalidad.

cb-enabled
cookieControl

Instrucciones sobre cómo eliminar las cookies y más información en nuestra política de cookies.